September 20, 2023

Ugens Kulturpersonlighed: Kasper Winding

Kasper Winding om kunst og kulturforbrug

Udgivet d. 20 september 2023

Kasper Winding er en anerkendt komponist, rock- og jazzmusiker, producer og skuespiller. Han blev som ung en del af det professionelle jazz- og rockmiljø, og han har lige siden gennem sin lange og alsidige karriere, præget den danske musikscene med hans internationale orientering og nytænkning. Han har medvirket i flere bands, udgivet soloplader, skrevet hitlistsange og komponeret musik til musicals, tv-serier og film. Kasper Winding fortæller her om hans virke som kunstner, hans største kulturoplevelser og hvad der betyder noget for ham i hverdagen.

Foto: Kasper Winding

Hvad betyder kultur for dig og hvordan vil du beskrive dit kulturforbrug?
Jeg ser kunst og kultur som to forskellige ting. Kunst er nu - og kan måske med tiden blive til kultur. Da jeg selv er kunstner, betyder kunsten selvfølgelig meget, og mit forbrug er højt.

Hvilken kulturoplevelse har gjort særligt indtryk på dig, og hvorfor?
Min sidste store kunstoplevelser var, Anselm Keifer udstilling i Venedig, Kendrick Lamar koncert i Paris, og mit møde med Superflex. Da de i min optik alle er nysgerrige og rammer mig på et højt emotionelt niveau.

Hvordan prioriterer du kulturen i hverdagen og hvad får du personligt ud af det?
Det er mit liv, så jeg kan ikke forestille mig et liv uden kunst.

Hvordan vil gogoo styrke dit kulturforbrug?
Ethvert forum, der fremmer det ukendte, har min opmærksomhed.

Hvilke tre events på gogoo glæder du dig til lige nu?
Jeg glæder mig altid til: Imorgen, kærlighed og til at lære noget nyt.

Let´s gogoo!

Kasper Winding om kunst og kulturforbrug

Udgivet d. 20 september 2023

Kasper Winding er en anerkendt komponist, rock- og jazzmusiker, producer og skuespiller. Han blev som ung en del af det professionelle jazz- og rockmiljø, og han har lige siden gennem sin lange og alsidige karriere, præget den danske musikscene med hans internationale orientering og nytænkning. Han har medvirket i flere bands, udgivet soloplader, skrevet hitlistsange og komponeret musik til musicals, tv-serier og film. Kasper Winding fortæller her om hans virke som kunstner, hans største kulturoplevelser og hvad der betyder noget for ham i hverdagen.

Foto: Kasper Winding

Hvad betyder kultur for dig og hvordan vil du beskrive dit kulturforbrug?
Jeg ser kunst og kultur som to forskellige ting. Kunst er nu - og kan måske med tiden blive til kultur. Da jeg selv er kunstner, betyder kunsten selvfølgelig meget, og mit forbrug er højt.

Hvilken kulturoplevelse har gjort særligt indtryk på dig, og hvorfor?
Min sidste store kunstoplevelser var, Anselm Keifer udstilling i Venedig, Kendrick Lamar koncert i Paris, og mit møde med Superflex. Da de i min optik alle er nysgerrige og rammer mig på et højt emotionelt niveau.

Hvordan prioriterer du kulturen i hverdagen og hvad får du personligt ud af det?
Det er mit liv, så jeg kan ikke forestille mig et liv uden kunst.

Hvordan vil gogoo styrke dit kulturforbrug?
Ethvert forum, der fremmer det ukendte, har min opmærksomhed.

Hvilke tre events på gogoo glæder du dig til lige nu?
Jeg glæder mig altid til: Imorgen, kærlighed og til at lære noget nyt.

Let´s gogoo!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.