November 28, 2023

Trine Engholm Michelsen om kulturforbrug og fascinationen af lyd

Trine Engholm Michelsen om kulturforbrug og fascinationen af lyd og musik

Udgivet d. 28 november 2023

Trine Engholm Michelsen er forfatter, forsker og ph.d. i international politik. Hun har en master i politisk filosofi fra Bruxelles. I en årrække arbejdede hun som analytiker i Politiets og Forsvarets Efterretningstjeneste. Gennem sine foredrag og forfatterskab, har hun sat sig for at finde frem til de ildsjæle, der afgørende har præget vores liv og selvopfattelse, men ikke nåede anerkendelse for det - bl.a. i bogen Storfyrstinden. Du kan møde hende på en guidede tur med GoMuseum eller i interviewet her, hvor hun fortæller om sit kulturforbrug og sin fascination af lyd, musik og stemmer.

Hvad betyder kultur for dig og hvordan vil du beskrive dit kulturforbrug?
Kultur betyder vildt meget for mig. Jeg elsker stemmer og farver og er storforbruger af klassisk musik, spændende podcasts og lydbøger. Jeg elsker også nordisk moderne koloristisk oliemaleri.

Hvilken kulturoplevelse har gjort særligt indtryk på dig, og hvorfor?
Jeg har senest set Ragnar Kjartanssons udstilling "Bangemand" på Louisiana (august-oktober i år) om mandekønnet under identitetspres og om Islands kuldsejlede kapitalist-eventyr i 00'erne. Han synger, spiller helt specielt og viser uforglemmelige videoer.

Hvordan prioriterer du kulturen i hverdagen og hvad får du personligt ud af det?
Jeg har som nævnt mest tid til at lytte, da jeg skriver hver dag og mine øjne får brug for at hvile.

Hvordan vil gogoo styrke dit kulturforbrug?
Betragteligt, da jeg så vil få vist events, jeg ikke ellers får i mit nyhedsfilter.

Hvilke tre events på gogoo vil du anbefale?
Jeg vil anbefale Pussy Riot (Louisiana), Sol og Måne, Grafik af Henry Heerup og Julie Nord (Heerup Museum), Kender du Idioten (Literaturhaus).

Let’s gogoo

Trine Engholm Michelsen om kulturforbrug og fascinationen af lyd og musik

Udgivet d. 28 november 2023

Trine Engholm Michelsen er forfatter, forsker og ph.d. i international politik. Hun har en master i politisk filosofi fra Bruxelles. I en årrække arbejdede hun som analytiker i Politiets og Forsvarets Efterretningstjeneste. Gennem sine foredrag og forfatterskab, har hun sat sig for at finde frem til de ildsjæle, der afgørende har præget vores liv og selvopfattelse, men ikke nåede anerkendelse for det - bl.a. i bogen Storfyrstinden. Du kan møde hende på en guidede tur med GoMuseum eller i interviewet her, hvor hun fortæller om sit kulturforbrug og sin fascination af lyd, musik og stemmer.

Hvad betyder kultur for dig og hvordan vil du beskrive dit kulturforbrug?
Kultur betyder vildt meget for mig. Jeg elsker stemmer og farver og er storforbruger af klassisk musik, spændende podcasts og lydbøger. Jeg elsker også nordisk moderne koloristisk oliemaleri.

Hvilken kulturoplevelse har gjort særligt indtryk på dig, og hvorfor?
Jeg har senest set Ragnar Kjartanssons udstilling "Bangemand" på Louisiana (august-oktober i år) om mandekønnet under identitetspres og om Islands kuldsejlede kapitalist-eventyr i 00'erne. Han synger, spiller helt specielt og viser uforglemmelige videoer.

Hvordan prioriterer du kulturen i hverdagen og hvad får du personligt ud af det?
Jeg har som nævnt mest tid til at lytte, da jeg skriver hver dag og mine øjne får brug for at hvile.

Hvordan vil gogoo styrke dit kulturforbrug?
Betragteligt, da jeg så vil få vist events, jeg ikke ellers får i mit nyhedsfilter.

Hvilke tre events på gogoo vil du anbefale?
Jeg vil anbefale Pussy Riot (Louisiana), Sol og Måne, Grafik af Henry Heerup og Julie Nord (Heerup Museum), Kender du Idioten (Literaturhaus).

Let’s gogoo

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.