July 14, 2022

Lasse Storm: »Vi har brug for det der frirum«

Ugens kulturpersonlighed: Lasse Storm

Udgivet 14. juli 2022

Lasse Storm er sanger og sangskriver og har i tæt på 30 år indgået i utallige konstellationer - blandt andet har han spillet med TV2, Chris Minh Doky og The Sandmen. Han solodebuterede i januar 2021 med singlen ‘Holmegårdsvej’ og har siden udgivet tre singler og debutalbummet ‘Holmegårdsvej og andre historier’, der bl.a. høstede en DMA-nominering og Ugens Album på P4. Lasse spiller på Nordstrand Festival torsdag den 21. juli kl. 13. Varm op til koncerten og lær Lasse bedre at kende her.​

Foto: Johan Lei Gellett

Hvad betyder kultur for dig og hvordan vil du beskrive dit kulturforbrug?
Jeg lever af kultur. Det er mit arbejde. Som turnerende sanger og sangskriver, er jeg vel selv en slags kulturaktør. Men det har altid fyldt meget i mit liv, siden jeg var barn og voksede op lige ved siden af Folkemusikhuset i Fensmark, hvor der jævnligt var både musikaftener, folkedans, amatørteater, foredrag osv., som mine forældre slæbte mig med til. Jeg tror, kultur er vigtigt for mennesker. Måske ikke lige så essentielt for vores samfund som f.eks. brolægning, landbrug eller renovationsarbejde. Men jeg tror, vi har brug for det der frirum, hvor vi kan møde hinanden og dele nogle oplevelser sammen, som handler om noget andet eller noget mere end bare at sætte mad på bordet og betale regninger.

Hvilken kulturoplevelse har gjort særligt indtryk på dig, og hvorfor?
For nylig var jeg til koncert med Tobias Rahim på Kulturmaskinen i Odense, som er et sted, hvor der kan være ca. 800 mennesker. Det var lidt vildt. Fordi han allerede dér var et fænomen, der er stort nok til at kunne fylde en hel arena. Så lidt en forkælelse at få så stor en artist på så intimt et sted, på præcis lige det dér tidspunkt i hans karriere, hvor alt går op i en højere enhed og det hele eksploderer i et massivt, folkeligt gennembrud. Helt proppet sal af skrigende teenagere og en ekstatisk, varm og elektrisk stemning. Og så stod han der, høj, sexet og sympatisk og spillede sange som Feberdrømmer Xx Dubai og Når Mænd Græder, som på det tidspunkt ikke var udkommet, og vi aldrig havde hørt før. Det kan kultur også nogle gange.

Hvordan prioriterer du kulturen i hverdagen og hvad får du personligt ud af det?
Jeg har en travl kalender for tiden med min egen musik og koncerter, så jeg prioriterer højt at være hjemme sammen med min familie, så meget det kan lade sig gøre. Så i hverdagen er kultur mest noget, jeg gør sammen med dem. Tager i biografen eller teatret med børnene. Jeg havde min ældste datter med til Tobias Rahim-koncerten og i dag skal vi på Naturama her i Svendborg. Det gør mig glad at lave ting sammen med dem, som jeg kan se, de også bliver glade af at gøre.

Hvordan vil gogoo styrke dit kulturforbrug?
Det vil klart gøre det nemmere at finde ud af, hvad der sker i nærheden, når jeg har et samlet overblik over aktuelle kulturtilbud lige ved hånden hele tiden.

Hvilke 3 events på gogoo glæder du dig til lige nu?

Glæd dig til at høre Lasse Storm på Nordstrand Festival på torsdag den 21. juli.

Let’s gogoo!

Ugens kulturpersonlighed: Lasse Storm

Udgivet 14. juli 2022

Lasse Storm er sanger og sangskriver og har i tæt på 30 år indgået i utallige konstellationer - blandt andet har han spillet med TV2, Chris Minh Doky og The Sandmen. Han solodebuterede i januar 2021 med singlen ‘Holmegårdsvej’ og har siden udgivet tre singler og debutalbummet ‘Holmegårdsvej og andre historier’, der bl.a. høstede en DMA-nominering og Ugens Album på P4. Lasse spiller på Nordstrand Festival torsdag den 21. juli kl. 13. Varm op til koncerten og lær Lasse bedre at kende her.​

Foto: Johan Lei Gellett

Hvad betyder kultur for dig og hvordan vil du beskrive dit kulturforbrug?
Jeg lever af kultur. Det er mit arbejde. Som turnerende sanger og sangskriver, er jeg vel selv en slags kulturaktør. Men det har altid fyldt meget i mit liv, siden jeg var barn og voksede op lige ved siden af Folkemusikhuset i Fensmark, hvor der jævnligt var både musikaftener, folkedans, amatørteater, foredrag osv., som mine forældre slæbte mig med til. Jeg tror, kultur er vigtigt for mennesker. Måske ikke lige så essentielt for vores samfund som f.eks. brolægning, landbrug eller renovationsarbejde. Men jeg tror, vi har brug for det der frirum, hvor vi kan møde hinanden og dele nogle oplevelser sammen, som handler om noget andet eller noget mere end bare at sætte mad på bordet og betale regninger.

Hvilken kulturoplevelse har gjort særligt indtryk på dig, og hvorfor?
For nylig var jeg til koncert med Tobias Rahim på Kulturmaskinen i Odense, som er et sted, hvor der kan være ca. 800 mennesker. Det var lidt vildt. Fordi han allerede dér var et fænomen, der er stort nok til at kunne fylde en hel arena. Så lidt en forkælelse at få så stor en artist på så intimt et sted, på præcis lige det dér tidspunkt i hans karriere, hvor alt går op i en højere enhed og det hele eksploderer i et massivt, folkeligt gennembrud. Helt proppet sal af skrigende teenagere og en ekstatisk, varm og elektrisk stemning. Og så stod han der, høj, sexet og sympatisk og spillede sange som Feberdrømmer Xx Dubai og Når Mænd Græder, som på det tidspunkt ikke var udkommet, og vi aldrig havde hørt før. Det kan kultur også nogle gange.

Hvordan prioriterer du kulturen i hverdagen og hvad får du personligt ud af det?
Jeg har en travl kalender for tiden med min egen musik og koncerter, så jeg prioriterer højt at være hjemme sammen med min familie, så meget det kan lade sig gøre. Så i hverdagen er kultur mest noget, jeg gør sammen med dem. Tager i biografen eller teatret med børnene. Jeg havde min ældste datter med til Tobias Rahim-koncerten og i dag skal vi på Naturama her i Svendborg. Det gør mig glad at lave ting sammen med dem, som jeg kan se, de også bliver glade af at gøre.

Hvordan vil gogoo styrke dit kulturforbrug?
Det vil klart gøre det nemmere at finde ud af, hvad der sker i nærheden, når jeg har et samlet overblik over aktuelle kulturtilbud lige ved hånden hele tiden.

Hvilke 3 events på gogoo glæder du dig til lige nu?

Glæd dig til at høre Lasse Storm på Nordstrand Festival på torsdag den 21. juli.

Let’s gogoo!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.