November 14, 2023

Lars Bork Andersen om værdien af kultur- og musikoplevelser

Lars Bork Andersen er komponist, elektronisk musikproducer og lyddesigner fra København. Hør ham fortælle om sit kulturforbrug lige her.

Lars Bork Andersen om værdien af kultur- og musikoplevelser

Udgivet 14. november 2023

Lars Bork Andersen er komponist, elektronisk musikproducer og lyddesigner fra København. Han er uddannet fra Det Jyske Musikkonservatorium og har studeret audio design på Aarhus Universitet. Han er ejer af LBA Sound Production, og har de sidste 4 år været director of music and sound design på Restaurant Alchemist i København. Her har han leveret musikken til den unikke spiseoplevelse. I november i år udgav han albummet “Alchemical Harmony”, som indeholder nogle af hans yndlingsstykker fra Alchemist-oplevelsen.

Foto: Jon Angelo Gjetting

Hvad betyder kultur for dig og hvordan vil du beskrive dit kulturforbrug?
Som en person, der arbejder med musik og kunst, er kultur vitalt foder til sjælen. Musik, teater, litteratur, udstillinger og kunst fylder mit liv med glæde og mening. Inden jeg starter kreative projekter, stiger mit forbrug af kultur markant. Jeg kaster mig nærmest ud i alt, hvad der tilbyder kulturel inspiration, så jeg kan fylde min egen æstetiske benzintank.

Hvilken kulturoplevelse har gjort særligt indtryk på dig, og hvorfor?
For nylig var jeg til halv12 kammerkoncert i Musikhuset på Vesterbro. Her fremførte CPH Phil værker skabt af Astrid Sonne og Henriette Motzfeld. Skønne arrangementer og for at sætte prikken over i'et spillede de også lige Schubart og Schubert, hvilket fik mit hjerte til at danse.
Den ultimative kulturelle oplevelse for mig fandt dog sted tilbage i maj, da jeg sad betaget i operahuset og lod mig drage ind i skønheden af "Peter Grimes". Musikken, scenografien og hele produktionen gik op i en højere enhed. Jeg gik derfra med en stærk trang til at opleve mere operakunst.

Hvordan prioriterer du kulturen i hverdagen og hvad får du personligt ud af det?
Jeg forsøger at give kulturen høj prioritet i min dagligdag, da den beriger mit liv, højner mit velvære og forsyner mit kreative sind med brændstof.

Hvordan vil gogoo styrke dit kulturforbrug?
Jeg synes allerede gogoo styrker mit forbrug. Det er simpelthen herligt, hvordan gogoo samler et hav af kulturbegivenheder på ét sted, så jeg undgår at spilde tid på at navigere rundt mellem forskellige hjemmesider og apps.

Hvilke tre events på gogoo vil du anbefale?
Foredraget ‘Vin & Videnskab: Evolutionen af dyrs rytmesans og hvalers vokaliseringer’. Videnskab, dyr og lyd, what’s not to like?

‘ANOTHER BRICK IN THE WALL PART 5’ på Østre Gasværk teater. Legendarisk album som fænomenal scenekunst.

’Beethovens violinkoncert I D-dur op 61’ i sct. Thomas kirke. Beethoven er stadig så relevant i dag som han har været de sidste 200 år.

Let’s gogoo!

Lars Bork Andersen om værdien af kultur- og musikoplevelser

Udgivet 14. november 2023

Lars Bork Andersen er komponist, elektronisk musikproducer og lyddesigner fra København. Han er uddannet fra Det Jyske Musikkonservatorium og har studeret audio design på Aarhus Universitet. Han er ejer af LBA Sound Production, og har de sidste 4 år været director of music and sound design på Restaurant Alchemist i København. Her har han leveret musikken til den unikke spiseoplevelse. I november i år udgav han albummet “Alchemical Harmony”, som indeholder nogle af hans yndlingsstykker fra Alchemist-oplevelsen.

Foto: Jon Angelo Gjetting

Hvad betyder kultur for dig og hvordan vil du beskrive dit kulturforbrug?
Som en person, der arbejder med musik og kunst, er kultur vitalt foder til sjælen. Musik, teater, litteratur, udstillinger og kunst fylder mit liv med glæde og mening. Inden jeg starter kreative projekter, stiger mit forbrug af kultur markant. Jeg kaster mig nærmest ud i alt, hvad der tilbyder kulturel inspiration, så jeg kan fylde min egen æstetiske benzintank.

Hvilken kulturoplevelse har gjort særligt indtryk på dig, og hvorfor?
For nylig var jeg til halv12 kammerkoncert i Musikhuset på Vesterbro. Her fremførte CPH Phil værker skabt af Astrid Sonne og Henriette Motzfeld. Skønne arrangementer og for at sætte prikken over i'et spillede de også lige Schubart og Schubert, hvilket fik mit hjerte til at danse.
Den ultimative kulturelle oplevelse for mig fandt dog sted tilbage i maj, da jeg sad betaget i operahuset og lod mig drage ind i skønheden af "Peter Grimes". Musikken, scenografien og hele produktionen gik op i en højere enhed. Jeg gik derfra med en stærk trang til at opleve mere operakunst.

Hvordan prioriterer du kulturen i hverdagen og hvad får du personligt ud af det?
Jeg forsøger at give kulturen høj prioritet i min dagligdag, da den beriger mit liv, højner mit velvære og forsyner mit kreative sind med brændstof.

Hvordan vil gogoo styrke dit kulturforbrug?
Jeg synes allerede gogoo styrker mit forbrug. Det er simpelthen herligt, hvordan gogoo samler et hav af kulturbegivenheder på ét sted, så jeg undgår at spilde tid på at navigere rundt mellem forskellige hjemmesider og apps.

Hvilke tre events på gogoo vil du anbefale?
Foredraget ‘Vin & Videnskab: Evolutionen af dyrs rytmesans og hvalers vokaliseringer’. Videnskab, dyr og lyd, what’s not to like?

‘ANOTHER BRICK IN THE WALL PART 5’ på Østre Gasværk teater. Legendarisk album som fænomenal scenekunst.

’Beethovens violinkoncert I D-dur op 61’ i sct. Thomas kirke. Beethoven er stadig så relevant i dag som han har været de sidste 200 år.

Let’s gogoo!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.