October 18, 2023

Eva Præstiin om kunstens verden og teaterforestillingen Alice

Eva Præstiin om kunstens verden og teaterforestillingen ALICE

Udgivet 18. oktober 2023

Eva Præstiin er teaterproducent og sammen med Elisa Kragerup direktør for Betty Nansen Teatret i København. Hun har arbejdet med teater i mere end tyve år - både som forestillingsleder, producent og administrativ direktør. Du kan møde Eva i interviewet her til en snak om kunstens verden og teaterforestillingen Alice.

Hvad betyder kultur for dig og hvordan vil du beskrive dit kulturforbrug?
Kunst betyder alverden for mig både privat og i mit job. Jeg lever halvt i denne verden halvt i teatret, litteraturen og musikken.  

Hvilken kulturoplevelse har gjort særligt indtryk på dig, og hvorfor?
Jeg elsker alle former for fysisk teater, dans og koreografi. Det er som om, der åbner sig helt nye steder i mit sind, når jeg ser dans. Dans kan beskrive følelser, som jeg ikke engang kan sætte ord på.

Hvordan prioriterer du kulturen i hverdagen og hvad får du personligt ud af det?
Jeg ser rigtig meget teater igennem mit arbejde og er selvsagt utrolig vild med at gå i teatret. Privat læser jeg meget litteratur og lytter til musik. Jeg bruger kunst til at besøge andre verdener eller opleve min egen verden på en ny måde.

Hvordan vil gogoo styrke dit kulturforbrug?
Det er altid sjovt at blive præsenteret for nye oplevelser, som man ikke lige selv ville finde frem til.

Hvilke tre events på gogoo vil du anbefale?
Jeg vil anbefale vores egen (Betty Nansen Teatrets) forestilling ALICE, som er en vild fortolkning af Alice i Eventyrland – ikke for børn. Don Juan på Det Kongelige Teater, som er skabt af et vidunderligt hold scenekunstnere og foredraget med Olga Ravn på Bremen, fordi hun ved så utrolig meget om hekse og jeg elsker hendes romaner.

Du kan læse meget mere om teaterforestillingen ALICE lige her.

Eva Præstiin om kunstens verden og teaterforestillingen ALICE

Udgivet 18. oktober 2023

Eva Præstiin er teaterproducent og sammen med Elisa Kragerup direktør for Betty Nansen Teatret i København. Hun har arbejdet med teater i mere end tyve år - både som forestillingsleder, producent og administrativ direktør. Du kan møde Eva i interviewet her til en snak om kunstens verden og teaterforestillingen Alice.

Hvad betyder kultur for dig og hvordan vil du beskrive dit kulturforbrug?
Kunst betyder alverden for mig både privat og i mit job. Jeg lever halvt i denne verden halvt i teatret, litteraturen og musikken.  

Hvilken kulturoplevelse har gjort særligt indtryk på dig, og hvorfor?
Jeg elsker alle former for fysisk teater, dans og koreografi. Det er som om, der åbner sig helt nye steder i mit sind, når jeg ser dans. Dans kan beskrive følelser, som jeg ikke engang kan sætte ord på.

Hvordan prioriterer du kulturen i hverdagen og hvad får du personligt ud af det?
Jeg ser rigtig meget teater igennem mit arbejde og er selvsagt utrolig vild med at gå i teatret. Privat læser jeg meget litteratur og lytter til musik. Jeg bruger kunst til at besøge andre verdener eller opleve min egen verden på en ny måde.

Hvordan vil gogoo styrke dit kulturforbrug?
Det er altid sjovt at blive præsenteret for nye oplevelser, som man ikke lige selv ville finde frem til.

Hvilke tre events på gogoo vil du anbefale?
Jeg vil anbefale vores egen (Betty Nansen Teatrets) forestilling ALICE, som er en vild fortolkning af Alice i Eventyrland – ikke for børn. Don Juan på Det Kongelige Teater, som er skabt af et vidunderligt hold scenekunstnere og foredraget med Olga Ravn på Bremen, fordi hun ved så utrolig meget om hekse og jeg elsker hendes romaner.

Du kan læse meget mere om teaterforestillingen ALICE lige her.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.