November 7, 2023

Camille Jones om kultur, musik og Home Concerts

Camille Jones er sangerinde og sangskriver og founder af koncert-konceptet Home Concerts, der bygger på at skabe kultur og fællesskab om musikken.

Camille Jones om kultur, musik og Home Concerts

Udgivet 7. november 2023

Camille Jones er sangerinde og sangskriver og founder af koncert-konceptet Home Concerts, der bygger på at skabe kultur og fællesskab med musikken som omdrejningspunkt. Hun debuterede som musiker i 2000, har udgivet en række albums lige siden og har mange års erfaring med at optræde på både små og store scener. Du kan møde hende i interviewet her, hvor hun fortæller om sit kulturforbrug, musikkens glæder og rollen som koncertarrangør for Home Concerts.

Foto: Jannick Boerlum, Camille Jones

Hvad betyder kultur for dig og hvordan vil du beskrive dit kulturforbrug?
Jeg kan mærke, at kultur giver mig enorm meget livsglæde. Jeg har en hverdag, hvor tingene kører i et hamsterhjul med barn og meget arbejde - og for mig er kultur vigtigt her, da det er en afkobling fra det stressede arbejds- og familieliv. Her er det både kultur som i sport men også kultur som i musik, udstillinger og teater - hele den brede vifte.

Hvilken kulturoplevelse har gjort særligt indtryk på dig, og hvorfor?
Jeg vil faktisk her nævne mine egne koncerter, som jeg er med til at arrangere - da det er det sted, hvor jeg er størst kulturforbruger. Det jeg kan se, når jeg står og kigger ud på publikum sidde sammen - er hvad musikken giver dem i fællesskab: et stort nærvær og oplevelsen af at være helt tæt på. Her er musikken med til at give gæsterne stor glæde - både når de ankommer, undervejs til koncerten og når de går fra stedet igen. Og i den her situation, står jeg altid og bliver stolt over, at kunne tage del i den glæde som musikken bidrager til folk. Da jeg netop er koncertarrangør, er det de koncerter, jeg selv er med til, der gør størst indtryk på mig.

Hvordan prioriterer du kulturen i hverdagen og hvad får du personligt ud af det?
Jeg prioriterer kultur så godt, som jeg kan. Jeg er alene med min søn, så der er nogle forhindringer. Jeg kan ikke altid, alt det jeg gerne vil. Men når min søn ikke er hjemme, er jeg ude i byen - og sidst var jeg til en fernisering på en udstilling. Jeg holder af at komme ud i byen og opleve noget - både at se udstillinger og sport. I næste uge skal jeg eksempelvis i Parken og se FCK spille fodbold - for mig er det også kultur.

Hvordan vil gogoo styrke dit kulturforbrug?
Jeg synes det er fedt, at jeg kan taste ind, hvad der er mine egne personlige interesser - og at jeg ikke behøver at få irrelevante ting ind i mit feed. Jeg kan vælge, hvad der er interessant for mig - men jeg synes samtidig det er fedt, at være openminded over for ting, man ikke nødvendigvis lige troede var én. Jeg synes nemlig, at der er meget kultur tilgængeligt i København - hvor jeg bor - og hvor jeg bruger kulturen mest. Det at jeg kan blive præsenteret for mere kultur, end jeg selv lige ved eksisterer, det er en fordel.

Hvilke events på gogoo vil du anbefale?
Jeg vil anbefale:
Wake Up Copenhagen // Brunch i Kulturtårnet d. 19.11.2023
Women In Office - Josefine Opsahl d. 15.11.2023

Camille Jones om kultur, musik og Home Concerts

Udgivet 7. november 2023

Camille Jones er sangerinde og sangskriver og founder af koncert-konceptet Home Concerts, der bygger på at skabe kultur og fællesskab med musikken som omdrejningspunkt. Hun debuterede som musiker i 2000, har udgivet en række albums lige siden og har mange års erfaring med at optræde på både små og store scener. Du kan møde hende i interviewet her, hvor hun fortæller om sit kulturforbrug, musikkens glæder og rollen som koncertarrangør for Home Concerts.

Foto: Jannick Boerlum, Camille Jones

Hvad betyder kultur for dig og hvordan vil du beskrive dit kulturforbrug?
Jeg kan mærke, at kultur giver mig enorm meget livsglæde. Jeg har en hverdag, hvor tingene kører i et hamsterhjul med barn og meget arbejde - og for mig er kultur vigtigt her, da det er en afkobling fra det stressede arbejds- og familieliv. Her er det både kultur som i sport men også kultur som i musik, udstillinger og teater - hele den brede vifte.

Hvilken kulturoplevelse har gjort særligt indtryk på dig, og hvorfor?
Jeg vil faktisk her nævne mine egne koncerter, som jeg er med til at arrangere - da det er det sted, hvor jeg er størst kulturforbruger. Det jeg kan se, når jeg står og kigger ud på publikum sidde sammen - er hvad musikken giver dem i fællesskab: et stort nærvær og oplevelsen af at være helt tæt på. Her er musikken med til at give gæsterne stor glæde - både når de ankommer, undervejs til koncerten og når de går fra stedet igen. Og i den her situation, står jeg altid og bliver stolt over, at kunne tage del i den glæde som musikken bidrager til folk. Da jeg netop er koncertarrangør, er det de koncerter, jeg selv er med til, der gør størst indtryk på mig.

Hvordan prioriterer du kulturen i hverdagen og hvad får du personligt ud af det?
Jeg prioriterer kultur så godt, som jeg kan. Jeg er alene med min søn, så der er nogle forhindringer. Jeg kan ikke altid, alt det jeg gerne vil. Men når min søn ikke er hjemme, er jeg ude i byen - og sidst var jeg til en fernisering på en udstilling. Jeg holder af at komme ud i byen og opleve noget - både at se udstillinger og sport. I næste uge skal jeg eksempelvis i Parken og se FCK spille fodbold - for mig er det også kultur.

Hvordan vil gogoo styrke dit kulturforbrug?
Jeg synes det er fedt, at jeg kan taste ind, hvad der er mine egne personlige interesser - og at jeg ikke behøver at få irrelevante ting ind i mit feed. Jeg kan vælge, hvad der er interessant for mig - men jeg synes samtidig det er fedt, at være openminded over for ting, man ikke nødvendigvis lige troede var én. Jeg synes nemlig, at der er meget kultur tilgængeligt i København - hvor jeg bor - og hvor jeg bruger kulturen mest. Det at jeg kan blive præsenteret for mere kultur, end jeg selv lige ved eksisterer, det er en fordel.

Hvilke events på gogoo vil du anbefale?
Jeg vil anbefale:
Wake Up Copenhagen // Brunch i Kulturtårnet d. 19.11.2023
Women In Office - Josefine Opsahl d. 15.11.2023

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.