November 9, 2021

Aske Jacoby: »Mit fag, min forretning og min hobby«

Ugens Kulturpersonlighed:
Aske Jacoby

Udgivet 9. november 2021

Den folkekære musiker Aske Jacoby er både guitarist, sanger, komponist, producer, bassist og meget mere. Han har arbejdet professionelt med musik hele livet og har været en stor del af den danske rockscene i over fire årtier. Aske er storforbruger af kultur og er denne uges kulturpersonlighed på gogoo.

Hvad betyder kultur for dig og hvordan vil du beskrive dit kulturforbrug?

Kultur: den måde mennesker spejler sig i verden på. Kultur er overalt hvor mennesker har været og præget omgivelserne. For mig betyder kultur blandt andet at være menneske. Jeg er musiker, komponist og sangskriver, og mit kulturforbrug er afspejlet i det faktum. Jeg hører meget musik, både trommeslager Jeppe Gram. Ellers skal jeg spille lidt flere koncerter rundt omkring, men allermest skal jeg arbejde i indspilnings-studiet med sanger/sangskriver/guitarist Ginne Markers andet album, som jeg producerer - og udgiver.

Hvordan prioriterer du kulturen i hverdagen og hvad får du personligt ud af det?

Kultur er mit fag, min forretning og min hobby, så det er vældig højt prioriteret. Musik, billedkunst, litteratur, film og TV, dans og teater er alt sammen med til at røre og bevæge mig, vække snart sagt alle typer følelser i mig, grin, gråd, raseri, medfølelse osv. Det er overraskende, tankevækkende og gør mig klogere på alt muligt, også ting jeg slet ikke vidste jeg gerne ville vide.

Hvordan kan gogoo styrke dit kulturforbrug?

Jeg håber, at det at browse gennem gogoo's forskellige tilbud vil inspirere mig til at opleve ting, jeg ellers ikke selv var kommet i tanke om, og så håber jeg at blive opmærksom på de mindre eksponerede, men ikke mindre fantastiske, kulturtilbud der findes derude…

Netop det at blive klogere på det man ikke vidste, at man gerne ville vide, er en af kerneværdierne her på gogoo. Vi har nemlig en ambition om at guide dig til alle slags kulturoplevelser - også dem du ikke vidste, du havde brug for.

Let’s gogoo!

Ugens Kulturpersonlighed:
Aske Jacoby

Udgivet 9. november 2021

Den folkekære musiker Aske Jacoby er både guitarist, sanger, komponist, producer, bassist og meget mere. Han har arbejdet professionelt med musik hele livet og har været en stor del af den danske rockscene i over fire årtier. Aske er storforbruger af kultur og er denne uges kulturpersonlighed på gogoo.

Hvad betyder kultur for dig og hvordan vil du beskrive dit kulturforbrug?

Kultur: den måde mennesker spejler sig i verden på. Kultur er overalt hvor mennesker har været og præget omgivelserne. For mig betyder kultur blandt andet at være menneske. Jeg er musiker, komponist og sangskriver, og mit kulturforbrug er afspejlet i det faktum. Jeg hører meget musik, både trommeslager Jeppe Gram. Ellers skal jeg spille lidt flere koncerter rundt omkring, men allermest skal jeg arbejde i indspilnings-studiet med sanger/sangskriver/guitarist Ginne Markers andet album, som jeg producerer - og udgiver.

Hvordan prioriterer du kulturen i hverdagen og hvad får du personligt ud af det?

Kultur er mit fag, min forretning og min hobby, så det er vældig højt prioriteret. Musik, billedkunst, litteratur, film og TV, dans og teater er alt sammen med til at røre og bevæge mig, vække snart sagt alle typer følelser i mig, grin, gråd, raseri, medfølelse osv. Det er overraskende, tankevækkende og gør mig klogere på alt muligt, også ting jeg slet ikke vidste jeg gerne ville vide.

Hvordan kan gogoo styrke dit kulturforbrug?

Jeg håber, at det at browse gennem gogoo's forskellige tilbud vil inspirere mig til at opleve ting, jeg ellers ikke selv var kommet i tanke om, og så håber jeg at blive opmærksom på de mindre eksponerede, men ikke mindre fantastiske, kulturtilbud der findes derude…

Netop det at blive klogere på det man ikke vidste, at man gerne ville vide, er en af kerneværdierne her på gogoo. Vi har nemlig en ambition om at guide dig til alle slags kulturoplevelser - også dem du ikke vidste, du havde brug for.

Let’s gogoo!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.