Ugens Kulturpersonlighed:
Anja Camilla Alajdi

Udgivet 15. marts 2022

Anja Camilla Alajdi er designer og stylist. Som stylist har hun bla. arbejdet i 20 år for HKH Kronprinsesse Mary, hun har også i en årrække været stylist på værtinderne i Vild med dans m.m. Anja Camilla er også designer og partner i smykkevirksomheden Dulong fine Jewelry, som har fokus på tidløst design og kompromisløst håndværk. Hun er denne uges kulturpersonlighed på gogoo, hvor du kan komme lidt tættere på den stilbevidste stylist og designer.

Hvad betyder kultur for dig og hvordan vil du beskrive dit kulturforbrug?
Kultur er vigtig i mit liv, det er der jeg søger ro, oplevelser og inspiration. Det fylder mig med stof til eftertanke. Mit kulturforbrug er pt. meget under middel, men det kommer jeg til at ændre på.

Hvilken kulturoplevelse har gjort særligt indtryk på dig, og hvorfor?
Jeg har oplevet mange udstillinger og forestillinger, som i årevis har gjort indtryk, men noget særligt er nok musik. Musik kan gi’ energi og efterlade dybe indtryk, det kan være good feeling eller tough love med musik for mig. Det forstærker mit humør, både det gode og triste. Det er desværre ved at være længe siden, jeg har været til en koncert, da alt jo har været lukket ned, men det skal der klart tages hul på nu igen.

Hvordan prioriterer du kulturen i hverdagen og hvad får du personligt ud af det?
Jeg prioriterer det ikke nok, men min bevidsthed omkring det er optimeret her på gogoo. Jeg tænker nu mere over, hvor meget man har savnet flere former for kultur de sidste par år.

Hvordan kan gogoo styrke dit kulturforbrug?
Gode artikler, små skriv om spændende tiltag, udstillinger og forestillinger, der skærper appetitten på gode kulturoplevelser - med familie, venner og dem man tager på egen hånd. Jeg har været lukket lidt ned på den front, men jeg vender stærkt tilbage.

Let's gogoo!

  Seneste nyt på gogoo blog